T: 0591-676971 - E: info[at]wingweb.nl Volg Wingweb op Twitter Volg Wingweb op Facebook

Verkoop uw artikelen online

Maatwerk webshop

Een webshop met duizenden artikelen of slechts 20 producten, dat kan met de maatwerk webshop van Wingweb. Met intern ontwikkelde software.

U wilt uw producten via het internet verkopen? Dan is een maatwerk webshop van Wingweb een goede basis om mee te beginnen.
Naast de basis van de webshop moet u zelf ook goed bedenken wat het allemaal met zich mee brengt. Denk aan klachtenafhandeling, levering van artikelen, betaalopties. Wingweb kan u daarin adviseren en denkt met u mee.

Uitbreidingen

Naast onze basis webshop bieden wij nog vele losse modules, hierdoor betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en blijft uw webshop CMS overzichtelijk.

Enkele modules die gekoppeld kunnen worden aan de basis webshop module:

  • Voorraad module
  • Accountsysteem voor terugkerende klanten
  • Orderverwerkingssyteem

Eenvoudig in gebruik

Middels een eenvoudig aan te leren systeem heeft de klant totale controle over zijn webshop, hierbij kan hij zelf bepalen welke categorieën hij in zijn webshop wil plaatsen. Na het aanmaken van de categorieën kan de klant direct overgaan tot het opvullen van zijn Wingweb shop, hierbij kan hij eenvoudig een foto van zijn computer selecteren en de bijbehorende productspecificaties toevoegen. Door de dynamische opbouw van het systeem is het eenvoudig om de voorkant van de webshop aan te passen aan de specifieke eisen van de klant.

Na het publiceren van een product is het voor bezoekers van de website mogelijk om het geplaatste product direct te bekijken, te bestellen. Hierbij wordt het geplaatste product in een virtuele winkelwagen geplaatst waar de bezoeker te allen tijde naar kan refereren om het totaalbedrag te bekijken.

Meer uit internet halen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Of bel naar 0591 - 67 69 71